Om oss

Hagalia rekruttering & rådgivning

Hagalia rekruttering og rådgivning drives av Wenche Hagalia, som har 12 års erfaring fra rekruttering og bemanning innen bygg og anlegg. Er dere på jakt etter et rekrutteringsbyrå som skiller seg ut, da har dere funnet frem!

Wenche Hagalia

Wenche har 16 års erfaring fra rekruttering av ledere innen bygg og anlegg. I tillegg til rekruttering har Wenche jobbet 16 år med bemanning innen bygg og anlegg og er nå eier, selger og styremedlem i Sikker Bemanning AS.

Wenche har mastergrad innen prosjektledelse fra NLH og er i tillegg sertifisert coach og sertifisert innen personlighetstesting OPQ 32. Tidligere tok hun oppdrag med å rekruttere ledere, organisasjonsutvikling og rådgivning, via Institutt For Organisasjonsutvikling (IFO).

Erik Løftingsbakken

Erik Løftingsbakken er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo med tilleggsutdannelse fra B.I. innen økonomi og ledelse samt cand. mag. med sosiologi og pedagogikk. Han har jobbet med rekruttering og personalutvelgelse i Mercuri Urval fra 1985 til 1989. Siden 1989 som partner hos Ifo innen «search & selection» nasjonalt og internasjonalt.

Erik Løftingsbakken tilbyr også samtaler for egenutvikling og karriereplanlegging.

Erik Løftingsbakken er godkjent spesialist i organisasjonspsykologi av Norsk Psykologforening. Videre er han sertifisert bruker av OPQ evnetester, motivasjonstest og personlighetstester i tillegg til Cut-e sitt testbatteri.

Arbeidsspråket er norsk og engelsk.

Ledere i møte

Kontakt

Wenche Hagalia

Erik Løftingsbakken